banner
İsimleri Bedenlerinden Uzun Yaşadı & Zaferin Çocukları

İsimleri Bedenlerinden Uzun Yaşadı Zaferin Çocukları

Küçük Ali
Dede, düşman Çanakkale’ye dayanmış. Silahını vatanıma çevirmiş. Benim sülalemde rahat rahat döşeğinde ölen erkek var mı? Sen ve babam, ‘vatan tehlikede’ deyip gidiyorsunuz. Vatan sevgisini böyle mi öğrettiniz? Ben de geliyorum, ben adam değil miyim?
(Sayfa, 20)
Onbaşı Nezahat
Durun! diye haykırıyor. Analarımız bizi bugün için doğurdu. Haydi amcalarım, haydi babalarım! Ve sonra askerlerin önüne fırlayarak en kritik anlarda zaferlere ulaştırıyor.
(Sayfa, 31)
Ali (Aleko)
Küçük bir Rum kızının yüzerek düşman gemilerinin altını deldiğini, bir genç Rum’un, üç yüz kişiyle yüzlerce düşmanı bozguna uğratıp, yurdunu kurtardığını unutmuyordu. Bir Türk çocuğu da böyle bir şey yapamaz mıydı?
(Sayfa, 46)
Gönüllü Bombacı
Henüz 13 yaşında bir küçük delikanlı İsmi bile bilinmeyen kahramanlardan. Duruşuyla, kararlığıyla, gözlerinden okunan özgüveniyle Gönüllü Bombacı Ne yapmıştı da ona bu sıfatı layık görmüşlerdi?
(Sayfa, 81)

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 05.11.2007
ISBN: 9789944263030
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 98 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/isimleri-bedenlerinden-uzun-yasadi-zaferin-cocuklari/101091.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3267/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner