banner
İslam Astrolojisi

İslam Astrolojisi

Gerçek İslam Astrolojisini en iyi yorumlayan, Türkiye’nin önemli astrologlarından dalında tek isim. İslam Astrolojisi ile astrolojinin farklı yönlerini keşfedeceksiniz. Şiddetle tavsiye ederim. Astrolog Filiz ÖZKOL
 
Elinizde bulunan bu üçüncü baskı, en gelişmiş baskıdır. İslam Astrolojisi, astrolojiye Tevhidi açıdan bakarak şirke girmeden yorum yapar. Konunun Kabe nin dört köşesi ve tavanıyla, ellerimizin dört parmağı ve baş parmağıyla, Dört Halife ve Hz. Muhmmed (sas) yönüyle , islamın şartları ve ilkeleriyle detaylıca ele alır. Son zamanlarda Astrolojiye karşı yapılan saldırılara İslami açıdan büyük bir cevaptır.
    Bu kitap, Astroloji, Kuran, Siyer, Coğrafya, Felsefe, Esmaül Hüsna, Nümeroloji, İsim Analizi, El Çizgileri, İbadetler ve bunun gibi bir çok konuyu İslam ve Astroloji perspektifinden ele almaktadır. Bütün bunları cesurca ele alıp okuyucuya ufuk açan bir eserdir.
Sizlere İslami Astroloji üzerinden Doğum Haritası, El Analizleri, İsim Analizleri yapabilmenin kapılarını açar. Asla diğer bir sürü Astroloji kitapları gibi sadece on iki burcu yazan uyutan bir eser değildir. Konuyla ilgili bir ders kitabı niteliğinde ilk eserdir.

Liste Fiyatı: 169,00
Yayın Tarihi: 17.08.2021
ISBN: 9786058191310
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 600 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/islam-astrolojisi/450884.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11446373/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner