banner
İşletmelerde Bütçe Yönetimi

İşletmelerde Bütçe Yönetimi

Hiç göstergesiz bir uçakla yolculuk etmek ister misiniz? Tabii ki hayır. Deneyimli kaptanlar, göstergelerden elde ettikleri bilgileri birleştirerek yönlendirir ve yönetirler. Şirket yöneticilerinin de rotayı istenen ufuklara doğru devam ettirebilmeleri için çevre ve performans şartlarını yansıtan göstergelere ihtiyaçları vardır. Bu göstergelerden en önemlisi, işletmenin şimdiden ne kadar kâr elde edip etmeyeceğini gösteren etkin bir yönetim aracı olan “bütçe oluşturma ve kontrol sistemi”dir. Peki, bu bütçe göstergeleri nelerdir?

Satış Bütçesi, Üretim Bütçesi, Satın Alma Bütçesi, İşçilik Bütçesi, Yatırım Bütçesi, Nakit Bütçesi, Proforma Bilanço ve Gelir Tablosu, Performans Kontrol Raporları

İşletmelerde Bütçe Yönetimi kitabı, çevrenizde oluşan değişimlere karşı, zamanında inovatif sonuçlar elde etmenize, ulusal ve uluslararası platformlarda rekabet gücünü arttırmanıza ve işletmenize para kazandırmanıza yardımcı olacaktır.
Prof. Dr. Arman KIRIM

Elinizdeki bu kitap, sizlere işletmenizle ilgili stratejik göstergeleri nasıl oluşturacağınızı ve kontrol edeceğinizi anlatmaktadır. Ayrıca bütçenizi en etkin biçimde yöneterek, müşterilerinize hızlı cevap verme, maliyetleri düşürme, verimliliği ve kârlılığı arttırma konusunda da yol göstermektedir.
Adnan DALGAKIRAN
Dalgakıran Kompresör, Genel Müdürü

Bu eser, yerel ve global kriz çalkantılarına karşı bir dalgakıran aracı olan bütçelemeyi, farklı piyasa şartları içinde etkin olarak kullanmayı gösterecek bir rehberdir.
Yrd. Doç. Dr. T. Emre YILDIRIM
Yeditepe Üniversitesi, Öğretim Üyesi

İşletmelerde Bütçe Yönetimi kitabı, dünyadaki şirketlerin faydalanması ve üniversitelerde ders kitabı olarak okutulması için, bir an önce Almanca ve İngilizce’ye çev-rilmesi gereken bir eserdir.
Peter Schäfer
Uygulamalı Üniversite FHDW, Kurucusu
 

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 01.01.2008
ISBN: 9789756218594
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 255 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/isletmelerde-butce-yonetimi/88794.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:135955/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner