banner
Ä°srail'in Sonu

Ä°srail'in Sonu

1948'de kurulduğundan bu yana Filistinlilere ve bölgenin diğer Müslüman halklarına rahat yüzü göstermeyen Siyonist devlet, dünyanın gözleri önünde katliamlar yapıyor, yasak silahlar kullanıyor. İşlediği insanlık suçları birkaç gün televizyon ve gazetelerde teşhir edilip mitinglerde protesto edildikten sonra unutulup gidiyor. Dünya çapında kurduğu gizli örgütler eliyle devlet yöneticilerini ve sermaye çevrelerini emri altına alan İsrail istediği gibi at koşturmaya devam ediyor.

Anayasasını Tevrat'ı esas alarak oluşturan İsrail, kendisine vaat edildiğini iddia ettiği topraklarda nüfuzunu hızla yayıyor. İşlediği zulümler, Kur'an'da haber verilen ikinci azgınlığı çağrıştıran Yahudilerin bu devletide ilki gibi yerle bir olacaktır. Elinizdeki eser Siyonist devleti bekleyen sonu Kur'an ayetleri ışığında değerlendirirken, merhum Assad Tamimi, Yahudileri iyi tanıyan bir İslam alimi olarak ufuk açıcı tespit ve çıkarımları okurlarla paylaşmaktadır.

Liste Fiyatı: 13,89
Çevirmen: Muharrem Tan
Yayın Tarihi: 30.01.2009
ISBN: 9789944798037
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 246
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 284 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/israilin-sonu/124883.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:20964/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner