İstanbul'u Dolaşırken

Hilary Sumner-Boyd ve John Freely’nin kaleme aldığı İstanbul’u Dolaşırken (Strolling through Istanbul) 40 yıl sonra Türkçe’de.
Yayımlandığı 1972 yılından beri İstanbul’u tanımak isteyenler için eşsiz bir kaynak olan kitabı The Times “En iyi İstanbul gezi rehberi”, New York Times “roman gibi okunan bir gezi kitabı” olarak nitelemiş.
Yürüyerek, sokak sokak gezip bu şehrin semtlerini, tarihi yapılarını ve anıtları tanımak isteyenler, şehrin köşelerinde gizlenmiş küçük hikâyeleri merak edenler bu kitabı ellerinden bırakamayacaklar.
Bizans ve Osmanlı İmparatorluklarının başkenti olan bu gizemli şehri gezmek tarih içinde bir yolculuk aslında... İstanbul’u Dolaşırken bu yolculukta en yakın arkadaşınız olacak.
Liste Fiyatı: 500,00TL
Çevirmen: Yelda Türedi
Yayın Tarihi: 22.01.2024
ISBN: 9786054518005
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 492
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Bu üründen 381 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
422,50TL
Kazanacağınız Puan: 846
24 Saatte Kargoda
Stokta 1 ürün var
Platin Üyelere Özel Fiyat 380,25TL
Okuma Listeleri:
20 kişi
3 kişi
13 kişi