banner
İşte Gauguin

İşte Gauguin

Bacon, Caravaggio, Cézanne, Dalí, Gaudi, Gauguin, Goya, Kandinsky, Leonardo da Vinci, Magritte, Matisse, Monet, Pollock, Rembrandt, Van Gogh, Warhol, Frank Lloyd Wright. Farklı ülkelerden, farklı akımlardan, sanat dünyasında iz bırakmış17 sanatçı. Ödüllü çizerlerin kitaplara özel çizdikleri illüstrasyonlarla her biri kendi başına da bir sanat eseri adayı olan 17 kitap. hep kitap “İşte” dizisiyle sanatseverleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. İşte Van Gogh ve İşte Warhol’un ardından dizinin bu ayki kitapları İşte Leonardo da Vinci, İşte Gauguin ve İşte Dalí.
 
Bir yazar, bir heykeltıraşve özellikle renkleri kullanışı ile ünlenen bir ressam, sembolizm akımının önemli ismi. Bir ansiklopedi bilgisinden daha fazlasını, kendi deyimi ile yaşamın daha derin gizemlerini sezip bulmak için varlıkların görünüşünün altındakileri görebilen bir hayalperest... Damarlarında İnkaların ve Güney Pasifik Adaları yerlilerinin kanlarının aktığını iddia eden, işini ve ailesini bırakıp sanatı uğruna kendini sürgüne mahkûm eden, Tahitililerin mistik dünyasında yer edinmeye çalışan bir sanatçı… Yakından tanıdıkça daha fazla şaşıracağınız bir ressam: İşte Gauguin.
Sanat tarihçisi George Roddam’ın bilgi birikimi ile ödüllü çizer Sława Harasymowicz’in bu kitaba özel çizimleri birleşiyor ve “ilkellik” arzusuyla teselliyi sanatta arayan Gauguin’in eserlerinin üzerindeki sırlar birer birer aydınlatılıyor.

Liste Fiyatı: 290,00
Çevirmen: Cemre Ömürsuyu Seyis
Yayın Tarihi: 09.12.2016
ISBN: 9786051920177
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 17 x 22.8 cm

Bu üründen 71 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
232,00

Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 122

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 208,80
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iste-gauguin/410291.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2600116/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner