banner
İstihbarat ve Terör Oyunları

İstihbarat ve Terör Oyunları

...Acaba gizli servisleri, birçok kişinin sandığı gibi, devlet içindeki bağımsız bir güç odağı mıdır? Asıl kararları veren ve uygulayan onlar mıdır? Bu sorunun cevabı kesin bir hayırdır. Bir ülkede yöneten güç her zaman tektir ve bu çoğunlukla iktidarda bulunanlar değildir. Siyasal iktidar onların vesayetindedir ve idare eder gibi görünen kimselerden oluşur. Bir ülkede yöneten gücü tespit etmek zordur. Çünkü birçok ülkede bu güç ülke içinde bile değildir. Dünyadaki iki yüz civarındaki bağımsız ülkenin her birinin kendi başına karar aldığı ve uyguladığını söylemek sadece saflık olur.
...Geçmiş dönemlerde haber alma başlıca faaliyet alanı iken zamanımızda bu servislerin asıl faaliyet alanları, toplum mühendisliği olarak da adlandırılan, toplumuları yönlendirmek haline dönüşmüştür.
Mahir Kaynak, istihbaratın ve törörün yeni yüzyılı nasıl şekillendireceği üzerine zihin kurcalayıcı analizlerini bu kitapta okurlarıyla paylaşıyor.

Liste Fiyatı: 20,00
Yayın Tarihi: 08.04.2014
ISBN: 9789758724604
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 1.199 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/istihbarat-ve-teror-oyunlari/79935.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:146198/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner