banner
İşyeri Sendika Temsilciliği Atanması Görevleri Güvencesi

İşyeri Sendika Temsilciliği Atanması Görevleri Güvencesi

"Esnek çalışma olarak adlandırılan istihdam tarzlarının, sendikaların işlevlerini önemli ölçüde etkilediği, toplu iş sözleşmelerini cazip olmaktan çıkardığı ve bireysel sözleşmelere ağırlık kazandırdığı; çalışma süreleri, ücret, iş güvencesi, sosyal güvenlik vb. açısından elde edilmiş yasal kazanımları işlevsiz kılmaya yöneldiği; bu sürecin de çalışma hukuku ve sosyal politika açısından yeni ve önemli problemleri gündeme taşıdığı biliniyor.
Üretim sürecinde ortaya çıkan bu dönüşümün, sendikalara yeni işlevler yüklediği, sendikanın işyerinde temsilinin ve dolayısıyla işyeri temsilcilerinin faaliyetlerinin daha çok önem kazandığını söylemek mümkündür. Bu nedenle gerek sendikaların, gerekse işyeri temsilcilerinin görev ve faaliyetlerinin yeniden tanımlanması, özellikle iş ve işyeri değişikliklerine karşı temsilcilik güvencesine ilişkin hükümlerin yeniden düzenlenmesi, hukuki bir zorunluluk olarak kendini ifade ediyor."

Liste Fiyatı: 14,00
Yayın Tarihi: 05.01.2001
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 104
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 9,59
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/isyeri-sendika-temsilciligi-atanmasi-gorevleri-guvencesi/30132.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:207215/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner