banner
İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı

İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı

Yorgun ebeveynler için hazırlanan sağduyu rehberinin sağduyulu destekçisi!
Çok sayıda ebeveyn, çocuklarının uyumayı öğrenmesini sağlayacak The Sleep Lady® sistemini uygularken ve düzenlerini kurarken kendilerine yardımcı olabilecek basit ve kolay bir destek kitap talebinde bulunmuşlardı. Binlerce ebeveyn tarafından başarılı bir şekilde uygulanan ve artık bir klasik haline gelen İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı, tüm yorgun düşmüş ebeveynlere, her yaşta bebek ve çocuk üzerinde başarılı olmalarını sağlayacak etkili bir uyku planı oluşturup, bunu uygulamalarında yardımcı olacak.
“ Uyuyan küçük melekler…
Bir bebeğin uyku düzenini oluşturmak, annenin vereceği ilk sınavdır belki de. Sabırla, kararlılıkla bu ilk zorlu süreci atlatmak kolay değildir. Her kafadan bir ses çıkarken, çocuğunun uyku düzenini oturtamayan anne hem yorgun olur, hem de buna bağlı olarak mutsuz olur. Bu da, bebek dahil tüm çevresine olumsuz olarak yansır.
Elinizde tuttuğunuz kitap, kafanızdaki tüm soru işaretlerini silecek, nereden ve nasıl başlamanız gerektiğini anlatacak ve bu zorlu süreçte yolunuzu aydınlatacak. İyi Uykular, Tatlı Rüyalar kitabı, ikizlerimi büyütürken, zaman zaman karşılaştığım uyku problemleriyle baş etmeme çok yardımcı oldu. Uyku serüveniniz başlıyor. Sabırlı ve kararlı her annenin, bu kitap sayesinde bebeğinin uyku düzenini oturtacağından eminim. ”
Derya Coşkundeniz
Posta Gazetesi Köşe Yazarı

Liste Fiyatı: 325,00
Çevirmen: Zeynep Ece
Yayın Tarihi: 06.07.2023
ISBN: 9786052218976
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 456
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 3.421 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 196,07
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iyi-uykular-tatli-ruyalar-el-kitabi/263391.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11737661/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner