banner
İyiler Cennettedir

İyiler Cennettedir

Bu eserle şiir ve edebiyattan keyf alacak, şiire ve edebiyata doyacaksınız. Bu kitapta Türkçe ve Türkmence birbirinden güzel şiirler var. Bu eser sadece Türkiye için değil, Türk cumhuriyetleri gençleri, Türkoloji öğrencileri, edebiyat ve şiir severler için büyük önem taşıyor. Bu eser, şiir severler ve edebiyat severlerin severek okuyacağı bir kitap.

Eserde iyilik, sevgi, aşk, gençlik, doğruluk, birlik, vatan sevgisi, Türk dünyası, kültür ve medeniyetle ilgili şiirler var. Eserde Feridüttin Attar’a vb bilge şairlere atfedilen şiirler ve Cenneti anlatan, ‘ İyiler Cennettedir’ isimli Cenneti vasfeden poema var. Eserde ayrıca Peygamber sevgisi şiirleri (Naat) ve Allah sevgisi ve Allah’a yakarışlar (Münacaat) var. Eserde sevgi basamakları, hakiki sevgiliye ve aşka yolculuk var.

Yazar ve şair Annamurat Polat, Geçmişte Türkmenistan’da yayınlanan 3 adet gazeteye (Nesil. Türkmenistan, Edebiyat ve Sanat) genel yayın yönetmenliği yaptı. Yazar, çeşitli bakanlıklarda ve Mahtum Kulu Gençler Cemiyeti’nde uzun  süre idarecilik yaptı.  Annamurat Polat ayrıca yüzlerce makale ve çok sayıda kitabın yazarı.
 

Liste Fiyatı: 250,00
Yayın Tarihi: 14.05.2024
ISBN: 9786259972640
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
178,75

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 358

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 160,88
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iyiler-cennettedir/683041.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11893658/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Boşluğu Örmek