banner
Java Uygulamaları

Java Uygulamaları

Java Uygulamaları, Java programlama örnekleriyle dolu bir kitaptır. Elinizdeki kitap, Java 1.3 versiyonunu temel almakta ve 164 pratik örnek içermektedir: 18000'in üzerinde, bol açıklamalı, profesyonelce hazırlanmış Java kod satırı. Örneklerde, servlet'ler, JSP, XML, Swing ve Java 2D de dahil olmak üzere 20 Java API'si örneklendirilmektedir. Çok satan Java in a Nutshell kitabının yazarının yazdığı kitap, inceleyip çalıştırabileceğiniz ve istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz örnekler ve açıklamalarıyla doludur. En kolay, örneklerle öğreniyorsanız, bu kitap tam size göre.
Java Uygulamaları özetle aşağıdakileri içeriyor:
-Temel Java fonksiyonelliğini ve I/O, kanallar, networking, güvenlik, yansıma, serileştirme dahil temel Java API'lerini örneklendiren uygulamalar.
-Java'nın grafiksel kullanıcı arabirimini ve grafik özelliklerini kullanan programlar; özellikle de Swing, Java 2D, yazdırma, veri aktarımı, JavaBeans ve applet API'leri.
-Uzak metot çağrımı (RMI), veritabanı bağlanabilirliği (JDBC), servlet'ler, JavaServer Pages (JSP) ve XML dahil önemli kurumsal Java API'lerini örneklendiren uygulamalar.
-Bir programlama kavramını veya Java sınıfını kitapta aramanıza ve buna ilişkin örnekleri kolayca bulmanıza yarayan bir uygulama dizini.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Bülent Savaş Furat
Yayın Tarihi: 30.10.2004
Orijinal Adı: Java Examples in a Nutshell
ISBN: 9789756477410
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 598
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 36 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/java-uygulamalari/64544.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:101192/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Göğü Yere İndirelim Akıl Defteri - Tutku Serisi - KıpKırmızı Defter Bookinzi Okul Defteri (Taslamalı) 80gr. 70 yaprak A4 Çizgili - Optik İllüzyon Serisi - 07 Sömürü Ajanı İngiliz Misyonerleri Tarihten Unutulmaz Sahneler Muhteşem Süleyman Vakıflar Mevzuatı Coğrafya Öğreten Haritalar Tüm Zamanların Tüm Sınavları için Psikolojiye Giriş Gönülsüz Muhafız Sınırları Çizen Kadın & İngiliz Casus Gertrude Bell Kerbela & Hz. Hüseyin