banner
Kaderin Pin Kodu

Kaderin Pin Kodu

İnsanın Pin Kodu, Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes tarafından geliştirilmiş olan; kişiliğimizi, varoluş amacımızı ve kaderimizi büyük bir başarı ile ortaya koyabilen bir analiz yöntemidir.

Kaderin Pin Kodu, yalnızca doğum tarihinizi kullanarak, kendinizin ya da sevdiklerinizin tüm kişilik özelliklerini belirlemenizi sağlayacak etkileyici bir eserdir. Bu eser aracılığıyla, doğum tarihinizden elde ettiğiniz şifreyi, 8 haneli bir matrise yerleştirerek, her hanede kişilik özellikleriniz, hayatta öğrenmeniz gereken dersler, toplum önünde ya da beklenmedik durumlarda ne tür tepkiler verdiğiniz, kendiniz hakkında neler düşündüğünüz, başkalarının sizi nasıl gördüğü, dünyayı nasıl algıladığınız, bir işi yaparken nasıl bir ruh halinde olduğunuz, sizi nelerin rahatsız ettiği gibi pek çok önemli özelliklerinizi öğrenirken bir yandan da bu hayattaki varoluş amacınızı da keşfedeceksiniz.

Bu kitap aynı zamanda, herhangi bir insanın, hatta onu tanımasanız bile, tüm kişilik özelliklerini belirlemenizi, bu sayede de karşınızdaki insanlar ile aranızda çok daha gelişmiş bir iletişim oluşturmanızı sağlayacaktır.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Cem Şen
Yayın Tarihi: 11.01.2007
ISBN: 9789756388822
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 86 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kaderin-pin-kodu/89992.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:131199/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner