banner
Kadınlar ve Kelebekler

Kadınlar ve Kelebekler

Ben bir kadınım. Asla pranga vuramazsın sevmelerime. Çünkü kelebekler kadar özgür olmak isterim ait olduğum o kalpte. Hele bir de sevildiğimi hissedersem, işte o vakit asla sınır koyamazsın arzularıma da sevmelerime de.  En az kelebekler kadar rengârenk oluveririm o an.
 
Ama bir de incinirsem, tıpkı bir kelebek kadar kırılgan oluverir dokunuşlarım. En büyük hayal kırıklığım olursun o anda. Çünkü ruhum en az bir kelebeğin kanatları kadar hassas ve narindir benim.
 
İşte o vakit “gitmelerin zamanı gelmiştir çoktan” derim.  Çaresizlik içinde yeni çareler, senin asla gidemez dediğin o karanlık yolların arasında yeni ışıklar bulurum, inanamazsın! Ve sen hüznün en derinlerinde dolaşırken, ben o aşkı çoktan unutmuş olmanın hafifliğiyle, ardımda minik kelebek tozları bırakarak bir ışık bulutunun arasından çoktan başka mevsimlere göç etmiş olurum.
 
Velhasıl kelebek ömrü kadar kısa olur hikâyen bende. Değmediğini hissettiğim o anda ne kadar sevmiş olursam olayım, noktayı koymasını da gayet iyi bilirim.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 25.11.2019
ISBN: 9786057739100
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 113 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
72,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 58

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 68,40
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kadinlar-ve-kelebekler/522800.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10327174/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner