banner
Kağıt Haplar

Kağıt Haplar

"Kendinden sonraki kuşağa tarzını ve vizyonunu bırakan tek öykü yazarı oldu. Hemingway, Faulkner, Wolfe, Steinbeck, Caldwell, Saroyan, Henry Miller... hepsi de büyük oranda Anderson'a borçludur."
Malcolm Cowley

Belirli bir zamana sıkışıp kalmayan bu öyküler döngüsü Amerika'nın orta batı kasabalarından birindeki yaşamları göz önüne serer. Kitabın ana karakteri, Winesburg Kartal’ı adlı gazetede muhabirlik yapan ve kasabadaki herkesin umutlarını, hayallerini ve korkularını emanet ettiği George Willard'dır. Kasabanın dostane fakat yalnız sakinleri, Anderson'ın karakterlerini birbirine bağlayan gizli duygusal bağı açığa çıkarmasıyla hayat bulurlar.

"Toplumsal felç ve esarete, kısıtlı deneyime ve küçük Amerikan kasabalarının püriten ceza ve yükümlülüklerine hapsolmuş bireyleri anlattığı için natüralist açıdan okunabilir... Karakterleri anlatılamayacak yönlerle dolu, meraklı bakışlara maruz kalmanın sıkıntısını yaşayan insanlardır; fakat doğrudan anlatım tek bir gerçeği açığa çıkarmak için yeterli değil, gerçekler sayıca çok fazla."
Malcolm Bradbury,
Modern Amerikan Romanı

Liste Fiyatı: 3,00
Yayın Tarihi: 27.01.2011
Orijinal Adı: Winesburg
ISBN: 9786054463046
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 159 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 2,47
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kagit-haplar/249081.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:196248/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner