banner
Kali ile Ofansif Güvenlik

Kali ile Ofansif Güvenlik

CEH ve Sızma Testlerine Giriş Rehberi
Günümüzde en popüler güvenlik test platformlarından biri olan Kali Linux, her yaş grubundan kişilerin penetrasyon testleri ve bilgi güvenliği konusunda daha deneyimli olmalarına olanak sağlayan Debian tabanlı bir Linux dağıtımıdır. Kali, yalnızca birçok güvenlik ve penetrasyon testi programının temel taşı değil, aynı zamanda en deneyimli güvenlik görevlilerinin bile daha etkili olmasına yardımcı olmak için kod, yöntem ve deneyim paylaşan muazzam bir kullanıcı topluluğuna sahiptir. Bir platform olarak Kali Linux çok yönlüdür. USB ortamından çalıştırılabilir, sabit disk üzerine kurulu olarak yüklenebilir veya yine sanal ortamlarda çalıştırılabilir.
Kötü amaçlı aktörlerin ve kötü amaçlı yazılımların artmasıyla sistem ve ağ güvenliğine artan oranda odaklanan saldırıların nasıl çalıştığını anlayabilme, dengeli ve uygun denetimler sağlamada daha etkili olmanızı sağlar.
Bu kitapta, Kali Linux’u, Nessus ve OpenVAS gibi farklı türden penetrasyon testi görevlerini gerçekleştirmek için kullanılan ek araçları nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Test amaçlı etkili bir sanal laboratuvarın nasıl kurulacağını ve penetrasyon testlerinin birçok yönünü ve ayrıca Kali Linux platformunun başarılı bir şekilde kullanılmasının nasıl sağlanacağı konusunda faydalı tavsiyeleri de ele alacağız.
Kali içerisinde gelen yüzlerce araç bulunsa da, kitabımızda genellikle sızma testlerinde sıklıkla kullanılan araçları tanıtmayı uygun bulduk. Bu bağlamda kitabımız, bir ethical hacking veya sızma testlerine giriş rehberi olarak düşünebilir. Kitabımız eğitim videolarıyla desteklenmiştir.
İÇİNDEKİLER:
Kali Linux Nedir?
Gelişmiş Test Laboratuvarı Oluşturma
Bilgi Toplama
Güvenlik Zafiyetlerinin Tespiti
Güvenlik Açıklarını Sömürme
Linux Makinede Arka Kapı Açmak
Parola Saldırıları
Web Zafiyet Tespit Araçları
Kablosuz Ağ Saldırıları
DoS/DDoS Saldırıları

Liste Fiyatı: 65,00
Yayın Tarihi: 08.02.2018
ISBN: 9786052263167
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 179 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kali-ile-ofansif-guvenlik/451358.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5420041/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner