banner
Kalp Kadrajım

Kalp Kadrajım

Adana’da dünyaya gelmiş olan Şair yazar gazeteci tv programcısı ve sunucusu Serap Okçu bugüne kadar yazdığı şiirlerle ve güftelerle birlikte iki kitap çıkarmıştır. Birçok projede yer alarak adından söz ettirmiştir yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği tv programları yapmış. Adana’da tanınmış bir ailenin ve memur bir babanın altı çocuğundan biridir. Aynı zamanda baba tarafından Orhan Kemal ile akrabalığı vardır yazdığı BABAM şiiri ile gündemde adından söz ettirmiştir bir çok yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapmış olup on parmağında on marifet olan ilkokul sıralarında sahne ortamı ile tanışarak sunuculuğa başlamıştır okul yıllarında da sahne tozu ile iç içe olup bu yıllara kadar devam etmiştir yazarlık yılları da okul sıralarında küçük hikayelerle olmuştur daha sonra şiir ile kitabına imza atmıştır. İki çocuk annesi olan yazarımız küçük yaşta yaptığı ve kötü geçen evliliğinin ardından kendini tamamen sanata adamış olup hayatın bütün zorluklarına rağmen ayakta kalıp şimdi de kendi hayat hikayesini romanda birleştirmeye karar vermiştir acı ve sıkıntılarla dolu bir hayat hikayesi bütün kadınların sesi olacaktır. Bundan eminiz kitabının büyük bir kitleye ulaşacağını ümit ederek gerçek bir yaşam hikayesinde okuyan herkesin kendini bulacağını söylemektedir. Uzun bir hayat hikayesinde verdiği mücadelelerle nasıl başettiğini romanı bitince okuyup birebir yaşayacaksınız.
 
Çıkardığı kitaplar AŞKIN GÖZYAŞI SESSİZ ÇIĞLIKLARIM ve KALBİMİN SESİ bunun yanında EVRENİN ŞİİR BAHÇESİ antolojisi de ona aittir basıma hazır bir şekilde üç kitaplık şiirleri de beklemektedir.
 
Kendi doğruları ile yıkılmadım ayaktayım diyen ve mücadeleyi bırakmayıp hayata yenik düşmeyen güçlü ve özverili bir Adanalı.
 

Liste Fiyatı: 100,00
Yayın Tarihi: 25.04.2024
ISBN: 9786259433028
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 100
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.8 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
68,75

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 138

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 63,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kalp-kadrajim/681221.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11884731/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner