banner
Kapanda Üç Kaplan

Kapanda Üç Kaplan

Guillermo Cabrera Infante’nin başyapıtı sayılan Kapanda Üç Kaplan, devrim öncesinde, Batista döneminin son kargaşalı günlerinde geçer. Gerçek¬te, romanın başkahramanı, Havana kentinin gece ya¬şamıdır. Devrimin yaklaştığı günlerde, Cabrera In¬fante’nin kendilerini kentin kargaşalı yaşamına kaptırmış dil cambazı kafadarları, Havana gecesinde oradan oraya sü¬rük¬lenirler, yaşamın büyüleyici uç boylarında, bir daha asla var olmayacak bir döneme tanıklık ederler.
Cabrera Infante, birçok edebiyat eleştirmeninin, James Joyce’ un Ulysses’i ile kıyasladığı bu benzersiz yapıtında, Mark Twain’in Amerikan İngilizcesi için yaptığını Küba İspanyol¬cası için yapmış, özellikle de Havana kentinde konuşulan gün¬delik dil ve argoyla bir edebiyat yapıtı yaratmıştır. Hem ül¬kesinden kopartılmış, hem de gençlik çağının özlemini çeken bir insanın anıları, anımsamaları çevresinde odaklanan Ka¬panda Üç Kaplan, geleneksel edebiyata meydan okuyan çağ¬daş bir anlatıdır.

Liste Fiyatı: 30,09
Çevirmen: Seniha Akar
Yayın Tarihi: 11.11.2008
Orijinal Adı: Tres Tristes Tigres
ISBN: 9789750709999
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 456
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kapanda-uc-kaplan/119713.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9185/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner