banner
Kapımı Çalıp Durma

Kapımı Çalıp Durma

Onca acıya nasıl katlandığımı düşünüyorum. Sevgiyi görüyorum, aşkı ve kaybetmenin acısını, terk edilmenin insanın yüreğini nasıl kanattığını. Ve ölümü görüyorum. Yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgideyim artık. Yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgideyim artık. Yaşadıklarım, var olduğuna inandığım hayallerimden mi yoksa yüreğimdeki ateşi bir anda kora döndüren gerçeklerden mi ibaret? Nasıl yaşamalı hayatı?

Ciddiye mi almalı yoksa ırmaklara, gökyüzüne, tüm evrene karışırcasına olabildiğine özgür mü yaşamalı? Galiba ben bu güne kadar fazlasıyla ciddiye aldım. Kanserle ilgili okuduğum bütün kitaplarda yazanlar "kanser bana çok şey öğretti" diyordu. Evet bana da çok şey öğretti. Mesela, ölümün ve hastalıkların yaşlıların payına düşmediğini, hep içimizde olduğunu öğretti. Hayatı paylaştığım sevdiğimin bir gün arkasına bile bakmadan, hiçbir açıklamadan yapmadan çıkıp gidebileceğini; bir başkası Sevgi’nin emek olduğunu öğretti, kendi yaşamını geride bırakıp bana gelerek.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 01.05.2007
ISBN: 9789941538520
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 121
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 10 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kapimi-calip-durma/95903.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:185910/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner