banner
Kara Böcek

Kara Böcek

Yaşamını Türk operasına adamış özverili sanatçılarımızdan biri olan Saadet İkesus Altan ilk sanat temsilcisi, ilk kadın yönetmen ve ilk şan pedagogu olarak Türk operasına sonsuz hizmetlerde bulunmuştur.
Timur Selçuk'la Ayhan Baran'ı, Erol Evgin ile Suna Korad'ı ya da daha nicelerini aynı coşkunlukla etrafında birleştirebilen Saadet İkesus Altan'a "hocaların hocası" denmesi boşuna değildir.
Berlin'le Ankara arasında; İstiklal Savaşı'yla kadının bağımsızlık savaşı arasında; Hitler faşizminin yükselişiyle ses tellerinin titreşimi arasında; duyguyla mantık arasında; opera sahneleriyle yaşam sahneleri arasında anlamlı bir 80 yıl.
Onca serüven, onca sevinç, onca acıyı geride bırakan, aynı zamanda ilk Türkçe Şan Tekniği kitabının da yazarı olan bu öncü kadın şimdi de biyografik öyküleriyle okurun önüne çıkıyor.

Liste Fiyatı: 0,00
ISBN: 9789755700106
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 96
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: resimli

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kara-bocek/5548.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:111442/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner