banner
Karakurbağası Üzerine Kuruntular (Cep Boy) (Tam Metin)

Karakurbağası Üzerine Kuruntular (Cep Boy) (Tam Metin)

George Orwell’in birbirinden ilginç on üç bağımsız denemesinden oluşan Karakurbağası Üzerine Kuruntular; bambaşka açılardan dünyaya bakmayı zevk edinen bir yazarın, bazen sivri dili ve açık yürekliliği bazen de görebilenin gözlerine mahsus güzellikler eşliğinde derinleştirerek sunduğu entelektüel bir panorama.
Her şey, çirkin bir karakurbağasının güzel gözlerine bakan Orwell’in, bu canlıya dair fikirlerimizi yeniden şekillendirerek güzele ve çirkine dair algılarımız arasında yepyeni bir “bağ kurma”sıyla başlıyor. Böylelikle, hayatımıza anlam katan estetik duygusunun zaman zaman dünyaya dair algımıza nasıl da ket vurabildiğini görüyoruz. Kayda değer deneyimlere ulaşabilmek için görünenle yetinmemek gerektiğini İngiliz mutfağından; kötü insanların da iyi kararlar verebildiğini Bray Köyü Papazı’ndan; başarının, mutsuzluğa gem vuramadığını Kral Lear ve Tolstoy’dan öğreniyoruz. Dünyayı anlamlandırmak pahasına deliliğin sınırlarında gezinen Salvador Dali’den; para kazanmak uğruna kitap incelemeleri yazan iyi niyetli ve bir o kadar da çaresiz eleştirmenin yaşantısına; hem çarkların dişlerinde ezilenlerin hem de bu zindandan firar edebilen dâhinin deneyimlerini okuyoruz.

Liste Fiyatı: 20,00
Çevirmen: Zeynep Ünalan
Yayın Tarihi: 26.01.2021
ISBN: 9786257678551
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 111
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 15 cm

Bu üründen 298 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
9,90

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 8

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 8,91
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/karakurbagasi-uzerine-kuruntular-cep-boy-tam-metin/570624.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11353189/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner