banner
Karanlık Yansımalar

Karanlık Yansımalar

Yayın temsilcisi Peter Katz’ın e-posta adresine teklif mektubuyla birlikte bir kitap taslağının ilk bölümleri gelir. Karanlık Yansımalar başlığını taşıyan taslakta Richard Flynn, yıllar önce yaşanan ve başta kendisi olmak üzere birçok kişinin hayatını değiştiren bir cinayeti anlatmaktadır. Hem öldürülen kişinin ünlü profesör Joseph Wiedel olması hem de katilin bulunamamasıyla, gerçekleştiği dönemde çok ses getiren cinayetle ilgili gerçekler aradan yirmi beş yıl geçtikten sonra bu taslakla ortaya mı çıkacaktır?
 
Sorunun yanıtı Flynn’ın metninin devamındadır fakat Katz’ın buna ulaşma çabası sonuçsuz kalır: Richard Flynn bir hastanede yaşamını yitirmiştir. Bunun üzerine Katz, hikâyenin devamını öğrenmesi ve böylece onu yeniden kurgulayarak metni tamamlaması için gazeteci arkadaşı John Keller’dan yardım ister. Keller’ın araştırmaları bir yerde tıkanınca, cinayetin işlendiği dönemde soruşturmayı yürüten fakat şimdi Alzheimer teşhisi konan emekli polis dedektifi Roy Freeman izlerin peşinden gitmeye başlar.
 
Freeman, zihninin kontrolünü kaybetmeden önce, yirmi beş yıldır gömülü kalmış gerçeği gün yüzüne çıkarmaya kararlıdır. Fakat en büyük sorun, onu sürekli çıkışsız labirentlere sürükleyen belleğin güvenilmez tanıklığıdır.
 
Karanlık Yansımalar, Rumen yazar E. O. Chirovici’den muammasını son sayfaya dek koruyan, incelikle örülmüş, zekâ dolu bir suç romanı.

Liste Fiyatı: 20,00
Çevirmen: Banu Doğanay Pinter
Yayın Tarihi: 11.10.2017
Orijinal Adı: Book of Mirrors
ISBN: 9789752123298
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 195 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/karanlik-yansimalar/437815.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4684780/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner