banner
Kayıp Kuşak

Kayıp Kuşak

Gerçekten ne yaptığımızı bilmenin mutluluğuyla Elizabeth Hand'in eşsiz edebiyatını sizlere sunmak nihayet nasip oldu, çok çalıştık üzerinde, umuyoruz -biliyoruz ki; fantastik ile polisiye arasında gerilmiş bu maceracı, dehşet postpunk yazın, bilim kurgu okurlarından fotograf metinleri okuyucularına değin "main" olanı da "sub" olanı da bağlayıcı güçte. Yazarın diğer kitapları ile Elizabeth Hand Serisi'ne devam edeceğiz.
sevgiler...
Elizabeth Hand, antropoloji eğitimini tamamlayarak fantastik ve bilim kurgu alanlarında sayısız ürün verme kararı aldı. Star Wars, X-Files gibi önemli projelerde metin yazarlığı yaptı ve DC & Dark Horse Comics çatısı altında birçok projeye dahil oldu.
Elinizde tuttuğunuz ve 2007 Shirley Jackson Ödülü’ne layık görülen Kayıp Kuşak adlı roman, fantastik-polisiye türünü pulp geleneğini ihmal etmeyerek bambaşka bir yazın karakteriyle okuyucularına sunuyor. Hand bu anlamda şüphesiz bir öncü!
New York Polisinden Iggy Pop konserine, CBGB’nin ucube punklarından B-Filmlerine, fanzinlere, keçileri kaçırmış fotoğrafçılara kısacası geçmişe dair özlediğiniz ne varsa içinde bulabileceğiniz bu sıcacık roman, sizi çok farklı diyarlara götürecek.
Yani en yakındaki bara…

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 06.10.2016
ISBN: 9786059878593
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 344
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 51,75
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kayip-kusak/404848.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2015035/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner