banner
Kelebekler Zamanında

Kelebekler Zamanında

Çaresizliğin gölgelediği bir ülkede meydan okuyan umudun sembolü dört kız kardeştiler. Güvenli ve rahat yaşamlarını özgürlük adına feda ettiler. Onlar "Kelebekler"di. Patria, Minerva, Maria Teresa ve Dede sıradışı hikayelerini anlatıyor, çocukluklarından ve sevda hikayelerinden silah kaçırmalarına, hapishanede maruz kaldıkları işkencelere kadar Trujillo diktatörlüğündeki Dominik Cumhuriyeti'nde her gün yaşadıkları korkuları dile getiriyorlar. Boyun eğmektense ölümü göze alan Kelebekler'in içinizi acıtacak hikayesi, Julia Alvarez'in hayal gücüyle hayat buluyor.

"Muhteşem bir sevme armağanı... Tüm kültürler ve zamanlar için fevkalede bir hazine... Kadınları birbirine bağlayan, onlara haksızlıklara karşı mücadele etme gücü veren, özgürce sevmek ve bağışlamak için onları cesaretlendiren, kadının hayatını yücelten bir roman... Julia Alvarez soluk kesen bir yazar."
- St. Petersburg Times-

"Harika... Zengin bir hikaye... Kurgu ve gerçek, iç burkan bir güzellikle örülmüş."
- Newsweek-

"Güçlü ve parlak... Böylesi hayal gücüne, inceliğe ve yeteneğe sahip olan Alvarez, Latin Amerikalı bir romancının varlığını ortaya koyuyor."
- Philadelphia Inquirer-

"Bir methiye... Hareketsiz bir kelebek kadar sevimli ve uçan bir kelebek kadar etkileyici."
- Library Journal-

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Seyhan Levent
Yayın Tarihi: 24.02.2004
Orijinal Adı: İn the Time of the Butterfies
ISBN: 9789752931770
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 327
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kelebekler-zamaninda/57730.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:93068/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner