banner
Kendini Keşfet / Çöz Eğlen

Kendini Keşfet / Çöz Eğlen

Kendi Kişiliğinizi Çözün!
Amerika ve İngiltere’de her biri 100 binden fazla satan IQ Dizisi kitaplarının ilki
İnsan beyninin inanılmaz bir kapasitesi olmasına rağmen, bizler ortalama olarak bunun sadece yüzde ikilik kısmını kullanabiliyoruz. Bu yüzden beyin gücümüzü geliştirebileceğimiz çok büyük bir potansiyelimiz var.
Bu kitap 40 tane kişilik geliştirme (psikometrik) testi ve 2 tane zekâ testinden oluşuyor ve beyin gücünüzü geliştirmeyi, ilgi alanlarınızı keşfetmeyi, yaratıcılığınızı artırmayı amaçlıyor.
Kişilik geliştirme testleri risk almak, liderlik, iyimserlik, öfke, hırs, nezaket, hoşgörü, hayal gücü, yaratıcılık vb. gibi kişiye ait değerleri ölçmek için kullanılmaktadır. Zekâ testleri ise kelime ve sayısal bulmacaları, matematik ve şekilli sorularla sizin uzaysal, sözel, sayısal ve mantıksal yeteneklerinizi arttırmaya yöneliktir. Testler, her yaşa uygun, toplamda yaklaşık olarak 1.000 sorudan oluşuyor.
Bu testler, EQ (Duygusal zekâ) ve IQ’unuzu geliştirmenin; bilginizin, motivasyonunuzun, kişiliğinizin ve potansiyelinizin kapsamını öğrenmenin en eğlenceli ve en eğitici yoludur.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Senem Onan
Yayın Tarihi: 18.05.2006
ISBN: 9789753224307
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 126 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kendini-kesfet-coz-eglen/82114.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:114089/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner