banner
Keşif Uzayı

Keşif Uzayı

“Seni orada neyin beklediğini bilemezsin Dan.”
“Hayır, öğrenebilirim. Amarantin'e ne olduğuna bir cevap bulabilirim. İnsanlığın bu bilgiye sahip olması gerektiğini anlamıyor musun?”
İnsanlığın uzay yolculuklarının ve keşiflerinin artık galaksi sınırlarını aştığı 2500'li yıllarda geçen Keşif Uzayı; büyük keşiflerin, uzaylıların, makinelerin, savaşların, entrikaların, uzay gemilerinin ve farklı gök cisimlerinin etrafında son sürat döndürürken hikâyesini; zenoarkeoloji, transhümanizm, yapay zeka, astronomi, kuantum teorisi, zihin felsefesi ve daha pek alanı açımlayıp onlara gönderme yapmayı da ihmal etmiyor.
"Evrende bizler kadar ya da bizden daha zeki varlıklar varsa; henüz neden birbirimizle iletişime geçemedik?" sorusuna bir yanıt şeklinde gelişen hikâye; zenoarkeolog Sylveste, Sonsuzluk Özlemi gemisinden Volvoya ve Kanyon Şehri'nden profesyonel bir katil olan Ana Khouri'nin yollarını büyük bir gizemin keşfine doğru kesiştiriyor.
Keşif Uzayı, Gallerli bir astronomi profesörü ve aynı zamanda bilim kurgu yazarı Alastair Reynolds'un yine aynı isimli bilim kurgu serisinin ilk kitabı.

Liste Fiyatı: 84,00
Çevirmen: Yasin Öner
Çevirmen: Mert G. Önses
Yayın Tarihi: 04.06.2020
ISBN: 9786050695953
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 684
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 260 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kesif-uzayi/542865.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11236198/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner