banner
Kesişen Hayatlar

Kesişen Hayatlar

Brodie Logan’ın bir zamanlar onu çok seven kocası Colin ile yaşadığı huzurlu hayatı sona erer ve Brodie, onu terk ederek çocukluğunu geçirdiği eve döner. Cennet gibi bir bahçeye sahip büyük evin odalarını kiraya veren Brodie kendine kiracılarıyla kesişecek yeni bir hayat kurar.

İlk kiracı yirmi beş yaşında, üç erkek kardeşine bakmak zorunda kalan son derece temiz kalpli, çok becerikli bir genç kadın olan Diana’dır. Bir zamanlar çok başarılı bir iş kadını olan ikinci kiracı Vanessa, beklenmedik bir şekilde terk edilmenin şokunu üzerinden atamayan ve bunun sonucunda psikolojik sorunlar yaşayan son derece mutsuz bir insandır. Son kiracı ise daha on beş yaşında bile olmayan Rachel ile yeni doğmuş bebeği Poppy’dir.

Onlar, bu muhteşem yaz mevsimini evin cennet gibi bahçesindeki ağaçların altında geçirirlerken bir hayat boyu sürecek dostluklar kurulur ancak her şey güllük gülistanlık olmayacaktır…

Bu çağdaş, büyüleyici romanın sıcaklığı ve gizemi Maureen Lee’nin olağanüstü anlatımını okuyuculara bir kez daha göstermektedir.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Elçin Öktem
Yayın Tarihi: 17.05.2010
ISBN: 9786054232987
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 70,20
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kesisen-hayatlar/149758.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:33405/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner