banner
Kim Olduğumu Artık Biliyorum

Kim Olduğumu Artık Biliyorum

Filiz 20 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Kendi bedenine doğru yaptığı haz dolu yolculuğun ardından tabularla, en başta da, bekâret olgusuyla yüzleşmek zorunda kalır. Ama onun teslim olmaya niyeti yoktur. Çelişkileriyle hesaplaşmak adına içsel bir isyan başlatır. Tanıştığı yeni insanlar sayesinde de kendi gerçekliğinin farkına varır.

Aniden vücuduma çullandı. Teslim olmayan şehri zaptettikten sonra üç gün yağma hakkı kazanmış bir asker gibi saldırdı bana. Bir an önce tüm ganimetlerini almak istiyordu sanki. Kapılar tekmelendi. Camlar kırıldı. Çekmeceler yerlere saçıldı. Vücudunun hızlı devinimini anlayabiliyorum. Ama yüzündeki ifade biraz kanıma dokundu açıkçası.

O anların benim tarafımdan yönlendirilmesini hazmedemiyordu. Karşımdakinin kim olduğu önemli değilmiş gibi davranmam bardağı taşırdı. İşte tam da o akşam pes etti ve dışarı çıkmak istedi. Ozan, benim topraklarımda elinde tuttuğu son kaleyi de kaybetmiş hissine sürüklenmişti.

Bu roman insanın, kendisini esir eden yabancılaşma duygusundan kurtulmaya ve özüne müdahale etmeye karşı duyduğu korkunun hikâyesidir. Kimileri bu korkuyu yener kimileri vazgeçer. Ama herkes bir bedel öder...

Liste Fiyatı: 100,00
Yayın Tarihi: 14.05.2007
Orijinal Adı: 9756709561
ISBN: 9789756709566
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 27 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 69,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kim-oldugumu-artik-biliyorum/94779.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1556/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner