banner
Kırmızı Minare

Kırmızı Minare

Bu kitap, sadece İbrahim Guşe’nin soyut bir hayat hikayesi değil; aynı zamanda Filistin ve Ürdün İhvanı’nın 50 yıllık tecrübesinin canlı tanıklığıdır.

1991-1999 yılları arasında Hamas’ın resmi sözcülüğünü yapan İ.Guşe’nin bu hatıratı, zengin bir döküman ve ilk kez yayınlanacak bilgiler sunmaktadır. Zira o, Hamas’ın özellikle kuruluşunu takiben ilk 12 yılda aldığı siyasi kararlarda rol almış biridir.

Üstat Guşe’nin hatıraları, çok açık ve nettir; birçok konuda Hamas’ın bakışaçısını yansıtır; araştırmacılar arasındaki özellikle Aksa İntifadası öncesine dair birçok tartışmaya açıklık kazandırır.

Kesinlikle diyebiliriz ki; bu kitap, Filistin araştırmalarını önemseyen ve çağdaş Filistin sorunuyla ilgilenen araştırmacıların ilgisiz kalamayacağı bir kitaptır.

Filistin ekseninde, bölgedeki hareketleri, cemaatleri ve gelişmeleri tanımak isteyen herkesin başvuru kaynağı ve cep kitabı niteliğindedir.

Liste Fiyatı: 230,00
Yayın Tarihi: 08.03.2016
ISBN: 9786059136211
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 326
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 11 x 21 cm

Bu üründen 125 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 158,70
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kirmizi-minare/137355.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1154498/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner