Kısa Galler Tarihi

Galler’i yöneten iki duygu vardı: Düzen sevgisi ve bağımsızlık sevgisi. İlkinin getirdiği tehlike baskıydı, diğerinin tehlikesi ise anarşi ve zayıflamaydı.
Owen Edwards, Kısa Galler Tarihi'nde okuyucuyu, Cymru olarak bilinen bölgede en az 230.000 yıl önce Neandertallerin yaşadığı zamandan İberyalıların ve Keltlerin bölgeye göçüne, Roma’nın ve Hristiyan inancının etkisine, “Arthur tacı” giyen hükümdarlara, büyük hanedanlara, Protestan reformuna, kısacası modern Galler devletini şekillendiren olaylara ve güçlere değinerek bu büyüleyici ulusun tarihinde kısa bir tura çıkarıyor. Bu turun yanı sıra okuyucuyu Galler’in coğrafi yapısı, ekonomisi, halkı, bölgeleri ve bağları hakkında bilgilendirmekten de geri durmuyor.

Bu küçük, kendi içine dönük, özgün ve hayli ilginç ülkeye dair bir şeyler öğrenmek isteyenler için elinizdeki kitap, oldukça pratik ve yeterli bir anlatıma sahip.
Liste Fiyatı: 160,00TL
Çevirmen: L. Pamuk Edez
Yayın Tarihi: 10.07.2023
ISBN: 9786256982451
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 116
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm
Bu üründen 153 adet satın alındı.

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
86,40TL
Kazanacağınız Puan: 128
24 Saatte Kargoda
Stokta 3 ürün var

Ürünün Kampanyaları:

Süper Fırsat Ayın Yayınevi Liberus
Platin Üyelere Özel Fiyat 77,76TL
Okuma Listeleri:
9 kişi
0 kişi
1 kişi