banner
Kıvılcım Anı/Küçük Şeyler Nasıl Büyük Farklar Yaratır

Kıvılcım Anı/Küçük Şeyler Nasıl Büyük Farklar Yaratır

"Gladwell’in teorileri doğru uygulandığı takdirde, işletmelerin daha etkin yönetilmesi, ürünlerin satışlarında patlama gerçekleştirilmesi ve en önemlisi de insan davranışlarında değişiklikler yaratılması gibi amaçlara hizmet edebilir."

Kıvılcım Ânı, bir fikir, bir trend veya bir sosyal davranışın belli bir eşiği aşıp kıvılcımlandığı ve çılgın bir yangın gibi etrafa yayıldığı o sihirli andır.
Nasıl tek bir hasta, bir nezle salgınının başlaması için yeterliyse, küçük ama isabetli bir değişim de bir moda akımının patlaması, yeni bir ürünün kitlesel rağbet görmesi ve suç oranlarında düşme kaydedilmesi için yeterli olabilir. Malcolm Gladwell’in kıvılcım ânı fenomenini parlak bir dil ve anlatımla ele aldığı bu çarpıcı kitap, dünyada birçok insanın ürün pazarlaması ve fikir aktarımına dair düşüncelerini değiştirmiştir ve halen de değiştirmektedir.

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: K. Uğur Kızılaslan
Yayın Tarihi: 06.02.2006
ISBN: 9789756277102
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 21 cm

Bu üründen 204 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kivilcim-anikucuk-seyler-nasil-buyuk-farklar-yaratir/77724.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:141383/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner