banner
Kızıl Elma Şuuru

Kızıl Elma Şuuru

Kızıl Elma Şuuru, Türk tarihi boyunca sadece şerefli bir hedef değil, İlay-ı Kelimetullah adına bir kader bilinmelidir! Tarih boyunca ceddimizin onlarca devlet, yüzlerce beylik kurmasının ve zamanla Devlet-i Aliyye-yi Osmaniyye gibi dünyada benzeri az görülen bir imparatorluk altında toplamasının ve yüce hedeflere ulaşmasının sembolüdür Kızıl Elma!..
 
Günümüzde binlerce yıllık hedefle hareket eden Siyonizm’in, “Öncelikle 22 ülkenin sınırları değiştirilecek” diyerek  Büyük Ortadoğu Projesi altında “Tek Dünya Krallığı” ütopyasını gerçekleştirmek için gösterdiği şeytani plan ve asimetrik savaşla mücadele ediyoruz. Dünyanın onlara göre 'Küresel İhtilal',  bize göre ise kıyamet öncesi 'İnsani Değerlere Dönüşüm' yıllarını yaşıyoruz.
 
Türk ve İslam âlemi başta olmak üzere ilahi hedeflerde bizi bir araya toplayacak ülkü birliği Kızıl Elma Şuuru' dur. Bu ülküde Mekke'nin, Medine’nin, Kudüs’ün tekrar ceddimize emanet edilmesi var. Bu ülküde Ortadoğu ve Orta Asya’da barışın tesisi ve tüm dünya halkların kardeşliği var. Bu ülküde en yüksek teknolojiler, bilimsel buluşlar, çocuk ve kadın hakları, istihdam, paylaşma, eğitim-öğretim, insani değerler var. En önemlisi Peygamber Efendimiz’in (sav) geleceğe bakıp müjdelediği ve “Onlar benim kardeşlerimdir…”  buyurup onurlandırdığı ahir zaman kutlularının insanlığı her alanda 'imar ve inşa' çabası var.
 
Kitap boyunca özel istihbarat, stratejik bilgi ve analizlerle bu imar ve inşa çabaları için verilen mücadeleleri okuyacaksınız. Bizler, sizlerin de birer 'Hazır Kıta Neferi' olup, bu 'şuuru' yakalayacağınızı umut ediyoruz. Bu kutsi davada, hayırda yarışmak dileğiyle..

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 07.03.2018
ISBN: 9789752477810
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 223 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kizil-elma-suuru/453487.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5559315/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner