banner
Komik Günler

Komik Günler

“Evet takıntılıydım. Tam kapanmayan dolap kapaklarına dayanamıyordum. Yemek yerken ses çıkaran insanlara katlanamıyor, başkalarının hakkımdaki düşüncelerini gereğinden fazla merak ediyordum. Çünkü bu küçük takıntılar bir yandan da beni oyalıyordu. Yaşama olan inançsızlığım, boşvermişlik hissim... Hayatın kendisiyle uğraşmak yerine bu ufak şeylerle didişerek kendime iş çıkartıyordum.”
- Sinan Su
 
Hayatın neresinde yer alacağına dair planlarını süresiz erteleyen ve 30 yaşında halen ailesiyle yaşayan işsiz mimar Sinan Su'nun en büyük takıntısı eski kız arkadaşı Ezgi’dir. Bir gün Ezgi'nin yeni sevgilisi ile tanışarak bu sefer kendisine o kadar da ufak olmayan bir iş çıkartır.
 
Komik Günler, Ankara-İstanbul-Selanik hattında cereyan eden ve Sinan Su'nun düşmelere doyamadığı bir serüvenin içten anlatısı. Sinan bildiğiniz kahramanlardan değil; o göz göre göre düştüğü tuzakları hiçbir kahramanlık emaresi gösteremeden yaşayan bir fâni.

Liste Fiyatı: 26,00
Yayın Tarihi: 12.05.2017
ISBN: 9786056526602
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 248
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 464 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/komik-gunler/425926.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3777901/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner