banner
Komünist Parti Manifestosu

Komünist Parti Manifestosu

Komünist Parti Manifestosu, Avrupa’nın devrimci ayaklanmalarla çalkalandığı bir dönemde, 21 Şubat 1848’de yayımlandı. Yazıldığı günden bugüne kadar onlarca dile çevrilmiş, binlerce baskı yapmış olan bu kitap o nedenle şu tarihi cümleyle başlar: “Avrupa’da bir hayalet dolaşıyor: Komünizm hayaleti.”

Komünist Birliğin programı olarak, bu örgütün ikinci kongresinin talimatı üzerine Marx ve Engels tarafından kaleme alınan Manifesto, dünyanın en etkileyici politik yazınlarından biridir. Manifesto’da kapitalist sistemin eleştirisini yapan Marx ve Engels, onun yerine komünist sistemin neden bir zorunluluk olduğunu anlatır. İnsanlığa bir umut sunan Komünist Manifesto şu tarihi çağrıyla son bulur: “Proletaryanın zincirlerinden başka kaybedeceği hiçbir şey yok, oysa kazanacağı bir dünya var. Dünyanın bütün işçileri birleşin!”

Liste Fiyatı: 4,63
Çevirmen: Tolga Eraslan
Yayın Tarihi: 21.05.2013
ISBN: 9786055768638
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 88
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 173 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/komunist-parti-manifestosu/267461.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:22112/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner