banner
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar

Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar

Türkiye’de sağlıklı yaşam kültürünü, kendi öz kaynaklarımıza ve bilgilerimize dönerek canlandıran Prof Dr. Ahmet Maranki’nin, Fizyoterapist Elmas Maranki ile birlikte hazırladığı yeni kitabı Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar, yıllardır devam eden kapsamlı çalışmalarının neticesi olarak okurlarıyla buluşuyor.
Türkiye’de 1 milyon kişiye ulaşmayı başarabilen ‘Yaşam Enerjisi’ dizisinin bu altıncı kitabında sizlere taşların, kendisi bizatihi toprak ana malzemesinden yaratılmış olan insan üzerindeki etkilerini izah eden Ahmet & Elmas Maranki, ‘Yaşam Enerjinize’ yeni bir katkı sağlıyor. Şifalı Taşlar, insanın yaradılışındaki ana unsur olan toprağın bir türevi olan taşların, kristallerin, piramitlerin oluşumları, şekilleri, renkleri ve auralarıyla, bedenimizdeki salgı bezleri ve organlarımıza nasıl etki ettiğini, şakra ve enerji merkezlerini nasıl çalıştırdığını zengin örnekleri ile açıklıyor.

Taşlar günümüze değin yüzyıllardır farklı kültürlerde sağlıkla ilişkilendirilmiş ve değişik sağlık sorunlarına iyi geldiğine inanılmıştır. Hindistan’da eskiden bazı taşların iyileştirici gücü olduğuna inanılır, çok ince hale gelene kadar öğütüldükten sonra “bhasma” adı verilen karışımlar hazırlanıp içilirmiş. Mısır ve Çin kültürlerindeyse, ışık ve enerji yakalama özelliği olan kristal boncuklar, doğru renklerle birleştirilerek güçler elde edilmeye çalışılmıştır. Çinliler insanın fiziksel, ruhsal ve duygusal varlığını yönettiğine inandığı beş elementi (odun, ateş, toprak, metal ve su) bu taşlarla dengelemeye çalışmışlardır. Bugünün, düşünceyi sadece göze indirgemede ısrarcı modern biliminin etkisinde kalmış bireyler olarak , “Cansız bir taşın insana nasıl bir etkisi olacak?” diye düşünebilirsiniz. Oysa günlük hayatımızdaki televizyon, bilgisayar, cep telefonu, baz istasyonu gibi çok sayıda nesne, vücudumuza olumlu ya da olumsuz birçok etki gösterebilir. Bunların hiçbiri bedenimizle temas halinde olmamasına rağmen bizleri doğrudan etkileyen ışınımlar yaymaktadır.

Yeryüzüne çıktıklarında bir enerji yumağı halinde olan taşlar ve kristallerin özelliklerini, hangi burçlarda ne tür taşların kullanıldığını, şifa amacıyla kullandığımız taşların bakım ve temizliğinin nasıl yapıldığını kapsamlı örnekler ve bilgiler ışığında bu kitapta okuyacaksınız.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 03.11.2010
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 21 cm

Bu üründen 231 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kozmik-bilim-isiginda-sifali-taslar/244933.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:192598/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner