banner
Kozmik Haydutlar

Kozmik Haydutlar

Kozmik Haydutlar artık “yaşamınızı değiştirin” terapilerine bile sokulan son yılların en büyüleyici ve bulaşıcı “dini” olmaya aday kuantum fiziğini belki de ona en çok yakışan banditolar ve öteki esrarkeş maceraperestler aracılığıyla açıklıyor. Neredeyse her hükümetin polis teşkilatını peşine takan bu gamsız grup, külüstür uçak ve gemilerle kaçakçılık yaparak gitti€i yerleri yakıp yıkıp kaos yaratıyor. El bombasıyla gemi tamirinden, uçakta fazla içerek yerçekimini azaltma projelerine kadar pek çok şenlikli absürdlük örgütlüyorlar.
Neden sonuç ilişkisinin ortadan kalkışıyla, yaşadığımız dünyaya hiç benzemeyen atomaltı âleminden evrenin nasıl oluştuğuna, kara deliklere ve zaman yolculuklarına kadar sokaktaki insanın da ilgi alanına girecek bir dizi bilimsel olgu ve teoriyi okuru üzmeden ve tabii ki sıkmadan mizahi bir üslupla anlatıyor yazar. Evrende hâlâ şaşıracak şeyler varken bütün mevsimlerin en haylaz, en neşeli kitabı Kozmik Haydutlar’ı kaçırmayın.
Kuantum Fiziği öyle kolay okunacak bir konu değil, ama birkaç yüz galon tekila, bazı patlayıcılar ve bir ton mavrayla karıştırınca Kozmik Haydutlar yaz güneşinin altında zevkle içilecek bir kokteyle dönüşüyor.

Liste Fiyatı: 156,00
Çevirmen: Nedim Çaçlı
Yayın Tarihi: 17.06.2020
Orijinal Adı: Cosmic Banditos
ISBN: 9789755393629
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 156 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
112,32

Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 74

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 106,70
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kozmik-haydutlar/47968.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11242605/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner