banner
Kur'an Okumaları-3

Kur'an Okumaları-3

Âlemlerin Rabbi, zamanlar ve mekânlar üstü Ezelî Kelâmı Kur`ân-ı Hakîm ile, hangi zaman ve zeminde yaşıyor olursa olsun bütün insanlığa konuşur. Her insanın Kur`ân`ın aydınlığına ihtiyacı ve ona yürekten kulak verebilirse eğer Kur`ân`dan muhakkak bir nasibi vardır.
Elinizdeki kitap, ilgiyle okunan Kur`ân Okumaları dizisinin üçüncü kitabı... Ve dizinin diğer kitapları gibi, bir ahir zaman mü`mininin yaşadığı zaman ve zeminde Kur`ân`dan iç dünyasına devşirdiği hikmetlerden bir demet içeriyor.
Kur`ân Okumaları—üçüncü kitap, dizinin diğer kitapları gibi, Kur`ân`ı hayatın içinde okumanın yolu ve yordamı hakkında ipuçları sunuyor hepimiz için.
Dahası, yazarın Kur`ân`a muhatabiyetinin Risale-i Nur`dan aldığı ders ve ilhamla şekillendiği dikkate alınırsa, Bediüzzaman`ın açtığı yolun zihinleri ve kalbleri Kur`ân`ı anlamaya nasıl hazırladığına dair bir örnek de sunuyor.
Kur`ân`ı hayatın içinde okumak, hayatını Kur`ân`la anlamlandırmak isteyenler için...

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 8,33
Kapak: Kenan Bıyıklı
Yayın Tarihi: 24.08.2009
ISBN: 9789752697058
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 262 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kuran-okumalari3/136071.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:52407/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner