banner
Kur'an-ı Kerim'deki Gizli Ayetler

Kur'an-ı Kerim'deki Gizli Ayetler

Kur'an-ı Kerim'in yıllardır fark edilemeyen bir özelliği daha genç bir araştırmacı tarafından bulundu!...

Kur'an-ı Kerim'i okuyanlar bilir... Sureler'deki ayetler tam bir konuyu anlatırken birden başka bir konuya geçer ve o konu bırakılmış gibi görünür.

12 Yıllık bir araştırmanın sonucunda yazarımız Mesut Yılmaz, özel olarak hazırlattığı bilgisayar programının da yardımıyla,
cevapsız bırakılan bu ayetlerin açıklamalarını yine Kur'an'ın başka surelerinde mevcut olduğunu tespit etti. Böylelikle Kur'an'ın şimdiye kadar farkedilmemiş bir özelliği bu şekilde gün ışığına çıkmış oldu.

Örneğin:
Kur'an-ı Kerim'in Nazi'at Suresi'nin 1. Ayeti şöyle der: "Sizi yaratmak mı daha zor, yoksa göğü yaratmak mı?"

Bu sorunun cevabı ayetin devamında bulunmamaktadır. Sorunun cevabı Mü'mün Suresi'nin 38. Ayetinde karşımıza çıkıyor: "Elbette göklerin ve yerin yaratılması, insanların yaratılmasından daha büyük bir şeydir."

Kur'an, bunun gibi yüzlerce örnekle dolu... Ve sizler bu örnekleri gördükçe Kur'an'ı çok daha farklı algılayacaksınız. Bu kitap, parçalara ayrılmış büyük bir resmi tamamlayarak geneli kavramamız ve resmin tamamını görebilmeniz konusunda büyük fayda sağlayacaktır. Birçok ilahiyatçının heyecanla karşıladığı bu kitap, yurtdışındaki bazı ülkelerde de yayına hazırlanmaktadır.

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 01.04.2008
ISBN: 9789758312399
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 290
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 631 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kurani-kerimdeki-gizli-ayetler/111881.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:190644/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner