banner
Küresel Açlık Sorunu ve Sosyal Adalet

Küresel Açlık Sorunu ve Sosyal Adalet

Gıda ve enerji gibi doğal kaynaklar ve bunların çıktısı olan ürün ve hizmetlerin nasıl paylaşıldığı / paylaşılacağı / paylaşılması gerektiği, gerek "uluslararası toplum" seviyesinde, gerek basında, gerekse akademik çevrelerde tartışılmakta.

Bir akademisyen / felsefecinin kaleminden çıkan Küresel Açlık Sorunu ve Sosyal Adalet başlıklı elinizdeki çalışma, zenginlik ve kaynakların paylaşımına dair bugüne değin öne sürülen iki zıt felsefi bakış açısını, geniş bir yelpazede felsefecilerin görüşlerine yer vererek, sorular sorarak, tanım ve örnekler ışığında inceliyor. Bu alanda çalışanların ve konuyla ilgilenen herkesin ilgisini çekeceğini düşünerek yayımladığımız bu incelemenin "nimet", "bereket", "hak", gibi iktisat dışı kavramların "aklımıza düşmesinde" vesile olmasını temenni ediyoruz.

Liste Fiyatı: 15,00
Yayın Tarihi: 28.02.2011
ISBN: 9789759952143
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 42 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kuresel-aclik-sorunu-ve-sosyal-adalet/252308.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:16065/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner