banner
Kuzenim Rachel

Kuzenim Rachel

Philip, çok küçük yaşta anne ve babasını kaybedince, ailesinden geriye kalan tek yakın akraba olan amca oğlu Ambrosse tarafından büyütülür.

Ambrosse, bütün hayatı boyunca kadınlardan uzak durmayı tercih etmiş, hele evlenmeyi asla düşünmemiş bir insandır. Philip ile beraber yaşadıkları çiftlik evinde, iki kardeş, iki arkadaş, baba oğul gibi, hiçbir şeyin eksikliğini duymadan, mutluluk içinde yaşamaktadırlar...

Ambrosse, sağlığı için gittiği İtalya gezisinde, Kuzen Rachel ile tanışır. Bir kaç ay sonra evlilik haberi gelir. Sonra mektupların arkası kesilir... Son gelen not, bir imdat çığlığıdır, Philip hemen İtalya'ya gider, ancak Ambrosse ölmüştür.

Kuzen Rachel kimdir? Nasıl bir kadındır? Ambrosse nasıl ölmüştür? İddia edildiği gibi beyninde tümör mü vardır, yoksa cinayete mi kurban gitmiştir? Hem hayatında bir kadına asla tahamül edememiş olan Ambrosse, bu evlilik tuzağına nasıl düşmüştür?

Olaylar, Kuzen Rachel'in çiftliğe gelmesiyle tamamen içinden çıkılması, çözülmesi güç bir hal alır...

Daphne du Maurier'in büyük bir başarıyla hayat verdiği ilginç karakterleri ve hikayesiyle roman, elinize aldığınız andan itibaren sizi müthiş bir merak ve gerilim içinde bırakıyor. Olayların üzerindeki esrar perdesi, usta bir kurguyla yavaş yavaş aralanırken, olaylar hiç beklenmedik bir yönde hızla gelişiyor.

Liste Fiyatı: 8,33
Yayın Tarihi: 01.06.2003
ISBN: 9789756544884
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 375
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kuzenim-rachel/145631.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:122275/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner