banner
Kuzu Postunda Kurt

Kuzu Postunda Kurt

Eğer insanlarla ilişkilerinizde ters giden bir şeyler olduğunu seziyor ve tek çare olarak suçu karşı tarafta arıyorsanız doğru kitabın sayfalarını aralamak üzeresiniz.

İster her ilerleme fırsatınızı engellediği halde sizi desteklediğini iddia eden şefiniz, ister patronun gözüne girmek için gizlice ayağınızı kaydıran iş arkadaşınız, ister sizi sevdiğini ve önemsediğini söylemesine rağmen hayatınızı kontrol etmeye çalışan hayat arkadaşınız, isterse istediklerini yaptırmak için sizi hep en zayıf noktanızdan yakalamayı bilen çocuğunuz olsun, hepsi kuzu postuna bürünmüş kurt gibidirler.

Bu kitap, “Kuzu Postunda Kurtların” gerçek yüzlerini ortaya koyuyor. Her bölümde yaşanmış tecrübelere dayanan belli bir ayırt edici özellik anlatılıyor. Dr. Simon uzun yıllar sürdürdüğü araştırmaların bir ürünü olan bu değerli çalışmada sizi sahne arkasına götürüyor ve görünüşte çok makul bir hareketin en sinsi, en hain sömürüyü örten bir kılıf olabileceğini gösteriyor.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Özgü Çelik
Yayın Tarihi: 09.01.2009
Orijinal Adı: In Sheep's Clothing
ISBN: 9789944983716
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 64 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kuzu-postunda-kurt/123391.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:26205/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner