banner
Lezzetli Gülüşler Atölyesi

Lezzetli Gülüşler Atölyesi

Mustafa Demircioğlu Ürpertici çağrışımların şairi. Onu okurken insan birden kendini duvara çarpılmış gibi hissedebilir. Bir uykudan sıçrayarak uyanmak gibi.

Onun şiirinde gündelik hayat ve küçük insanın duyguları ve çıkmazları vardır. Nesnelerde ve küçücük olaylarda içkin olanı insani olanla örtüştürür. Sıradan bir nesneyi ya da gündelik bir olguyu şiirleştirirken yalıtmadan etki ve tepkileriyle birlikte ilişkilendirip koyar ortaya. ‘Bir insanın toplumsal/ bireysel ilişkilenmelerini karşılar biçimde yapıyor bunu. Bu tutum, her şeyin birbirinden bağımsızmış gibi anlatılmasına karşı bir itirazı da içeriyor.’ Bir başka anlatımla şiirde mekânı ve nesneyi önemsiyor. İnsanı zaman ve mekân içerisinde tasarlayan şair onun nesneyle olan ilişkilerine dayandırıyor şiirlerini. Yepyeni bağdaştırmalar ve imgeler onun şiirinin başat özelliğidir. Kullandığı imgelerin hayatın içinde karşılığı vardır. Soyut ve anlaşılmazlıktan uzaktır şiiri.

Hüseyin Tezkiresi, S. 114, 1. Basım (Şiiri Özlüyorum Kitaplığı)

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 28.04.2020
ISBN: 9786257902762
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 70
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 157 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
66,00

Genellikle 2-4 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 58

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/lezzetli-gulusler-atolyesi/540017.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11214558/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner