banner
Lider, Teşkilat, Doktrin, MHP ve Türk Devleti

Lider, Teşkilat, Doktrin, MHP ve Türk Devleti

LİDER, TEŞKİLAT, DOKTRİN üçlemesi, genellikle Milliyetçi Hareket Partisi'yle özdeşleşmiş kurumsal bir yapı şeklinde algılanır. Özdeşlikte bir sorun yok fakat bu kavramlar MHP ile başlamadı. Güneşi batmakta olan Osmanlı Devleti'nin son ışıklarının alaca karanlığında dünyaya gelen Mustafa Kemal'in, Türk
milletinin son devleti olan Osmanlı'nın günbegün, anbean ışığının sönerek karanlığa gömülmesini çaresizce izlemek zorunda kaldı. Evet Osmanlı karanlıklara gömülüyordu lakin Mustafa Kemal'in beyninde, Türk milleti adına yeni yeni ışıklar yakarak ömrünü tamamladı.
Mustafa Kemal'in beyninde yanan ışıklar, Türk milletine yeni bir bağımsız devlet verdi. Yeni devletin kuruluşu ve ila nihai yaşaması, LİDER TEŞKİLAT DOKTRİN varlıkları üzerine inşa edildi ve Atatürk'ün vefatına kadarda sorunsuz devam etti.
Vefatından sonra ise, adeta yok edildi, yok edilemeyen tarafları da görmezden gelinerek yok sayıldı, ta ki Alparslan Türkeş'e kadar.
Lider, Teşkilat, Doktrin, Atatürk'ün oluşturduğu, Alparslan Türkeş'in sahiplenerek Milliyetçi Hareket Partisi'ni üzerine bina ettiği, Devlet Bahçeli'nin yaşattığı, Türk milletini, Türk devletini ilelebet bağımsız yaşatmak üzere kurulmuş ilkelerdir.

Liste Fiyatı: 101,00
Yayın Tarihi: 06.07.2022
ISBN: 9786254205132
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 32 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
101,00

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 82

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/lider-teskilat-doktrin-mhp-ve-turk-devleti-/621506.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11583610/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner