banner
Lise Tarih Dersleri İçin Ezbersiz Sınav Modeli

Lise Tarih Dersleri İçin Ezbersiz Sınav Modeli

Tarih dersi belki de öğrencilerin kendilerini en uzak hissettikleri derstir. Peki, bu uzaklığın nedeni tarih derslerinde işlenen konuların günümüzle ilgili olmayışı mı sizce? Dünya görüşleri henüz yetişkinlerinkine benzer bir olgunluğa erişmemiş genç bireylerin, bugünkü kimlikleriyle varolmalarına yol açan olaylar silselesine ilgi duymaları nasıl sağlanabilir?
Lise Tarih Dersleri için Ezbersiz Sınav Modeli, "geçmiş ile bugün arasında bağlantı kurup öğrencilerin içinde bir merak kıvılcımı çakarak," yanıtını veriyor bu düşündürücü soruya.
Tarihten bağlantıları çıkardığımızda geriye sadece kronoloji kalıyor; bu da ancak ezberlenebilir. Tersinden düşünecek olursanız, tarihi kronolojiye dayanarak öğretme anlayışının bir araç olarak ezbere başvurmaktan başka şansı zaten yoktur.
"Ezbersiz eğitim yol haritasında bir durak" olarak tanımlanabilecek bu kitabın tüm tarih öğretmenlerine faydalı, ve diğer branş öğretmenleri içinde esinleyici olacağını sanıyoruz.

Liste Fiyatı: 7,41
Derleyici: Tuğrul Yakarçelik
Yayın Tarihi: 09.04.2001
ISBN: 9789755990354
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 230
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/lise-tarih-dersleri-icin-ezbersiz-sinav-modeli/32250.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:201129/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner