banner
Macromedia FreeHand MX: Kaynağından Eğitim

Macromedia FreeHand MX: Kaynağından Eğitim

Dünyanın en yaygın kullanılan vektörel çizim ve illüstrasyon yazılımı hakkında ilk ve tek kaynak!
Macromedia FreeHand MX Kaynağından Eğitim, FreeHand MX’i öğrenmeniz için uygulamalı bir yaklaşım sunuyor. Bu kitap sayesinde, sağlanan talimatları adım adım takip ederek, baskı ve Web için projeler geliştireceksiniz. Bu kitabın temel uygulaması bir kurumsal kimliğin oluşturulması: Buna, bir logo, kartvizitler, şirket bilgilerinin sunulduğu sayfa ve bir reklam sayfası dahil. Ayrıca bir animasyon, bir slayt gösterisi oluşturacak, sayfalarınızın HTML çıktılarını alacaksınız.
Macromedia FreeHand MX Kaynağından Eğitim sayesinde, baskı ve Web için vektör tabanlı grafikler oluştururken FreeHand’i kullanmayı öğreneceksiniz. Çok sayfalı mizanpajlar yaratmak için metin ve grafikleri birleştirmek, noktalar ve yollarla çalışarak heyecan verici illüstrasyonlar yaratmak, katmanları kullanarak çizimleri organize etmek ve filmler oluşturmak bu kitap sayesinde edineceğiniz temel beceriler arasında sayılabilir. Ayrıca, HTML sayfalarınız için linkler eklemeyi, Macromedia Flash ile FreeHand’i birlikte kullanarak Web animasyonları oluşturmayı, site haritası oluşturmayı, sembolleri kullanarak nesneleri değiştirmeyi ve 3 boyutlu görünen nesneler oluşturmayı öğreneceksiniz.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Serkan Artun
Çevirmen: Tuncer Ataş
Yayın Tarihi: 01.03.2008
Orijinal Adı: Macromedia FreeHand MX: Training From The Source
ISBN: 9789756675175
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 358
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 18.4 x 23.4 cm
Diğer Özellik: Ek 1 CD

Bu üründen 112 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/macromedia-freehand-mx-kaynagindan-egitim/54756.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:50777/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Ceylan Girmez Sokağı