banner
Mağfiret Kapısı Tevbe

Mağfiret Kapısı Tevbe

Allah (cc) şöyle buyurmuştur.:
“Ey mü’minler! Hep birden, Allah’a tevbe edin”

Allah Teala bu Ayet-i kerime ile bütün herkese tevbe etmeleri için çağrıda bulunmaktadır. Şu bilinmelidir ki: Günahlar, masiyetler helake götürürler ve insanı, Yüce Allah’tan ve cennetinden uzaklaştırırlar. Günahları ve masiyetleri ter ise Yüce Allah’a ve cennetine yaklaştırır.

“Ey iman edenler, Nasuh tevbesi ile Allah’a tevbe edin. Bu sebeple günahlarınızı örter;, sizi, altından ırmaklar akan cennetlere koyar.”

Burada, “Nasuh” kelimesinin manası, “her türlü şüpheden uzak ve temiz…” Anlamındadır. Bu, öyle bir tevbe olmaktadır ki, hemen her şüpheden tecrit edilmiştir. Ne onun bir şeyle ilgisi vardır; ne de bir şeyin onunla bir ilgisi vardır: Halis bir dönüştür.

Kul, böyle bir tevbe üzerinde bulunduğu sürece, itaat ve istikamet üzere olur. Masiyete kesin olarak edilmez. Tilki gibi hile yolunu aramaz.

Liste Fiyatı: 60,00
Çevirmen: Kazım Ağcakaya
Yayın Tarihi: 26.09.2016
ISBN: 9786054411634
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 556 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/magfiret-kapisi-tevbe/280248.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48845/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner