banner
Makine Platform Kitle

Bu kitabın tamamını Kitapyurdu e-Kitap uygulamasında okuyabilirsiniz. E-Kitap Uygulamasını İncele
icon-unlink
Hemen Oku

Makine Platform Kitle

Erik Brynjolfsson

Bu kitabın tamamını Kitapyurdu E-Kitap uygulamasında okuyabilirsiniz.

Hemen İncele

Makine Platform Kitle

“Silikon Vadisi bile yaşadığımız değişimin hızı ve kapsamı konusunda şaşkın. Geride kalmamanın en iyi yolu, pek çoğu bozulmuş olsa da, ayakta kalacak ilkeleri anlamak. Bu kitap, işte o ilkeleri açıklıyor.”
Eric Schmidt, Google eski CEO’su, Alphabet yönetim kurulu başkanı
“Şahit olduğumuz dijital devrim, pek çoğumuzu tedirgin edebilir. McAfee ve Brynjolfsson inanılmaz bir güce ulaşan teknolojilerin, kararlarımızı nasıl hiç olmadığı kadar önemli kıldığını gösteriyor. Makine Platform Kitle, bu yeni dünyada yol almaya çalışan liderler için bir yol haritası.”
Arianna Huffington, Huffington Post Media Group’un eski yayın yönetmeni
Önümüzdeki 10 yıl içinde, şu an sahip olduğunuz bilgisayardan 100 kat daha güçlü bir bilgisayarınız olacak. Milyarlarca beyin ve trilyonlarca cihaz internete bağlanacak, sadece insanlığın ortak bilgisine erişmekle kalmayacak, bu bilgiye katkıda da bulunacak. Bu 10 yılın sonunda, giderek daha fazla miktarda bilgiye yazılım etmenleri tarafından erişilecek, giderek daha fazla miktarda bilgi yazılım etmenleri tarafından üretilecek. 
Makineler, platformlar ve kitle, kullanım şekillerine bağlı olarak, farklı etkiler yaratabilir. Servetin ve gücün belirli kesimlerde toplanmasına da yol açabilirler, refahın ve karar yetkisinin geniş kesimlerce paylaşılmasına da. Mahremiyeti artırabilir, açıklığı geliştirir, hatta her ikisini birden yapabilirler. Heyecan dolu, hedefleri olan bir işyeri de yaratabilirler, hırs ve korku dolu bir işyeri de. Teknolojilerimizin gücü arttıkça, gelecekteki olasılıklar da artıyor. Bu potansiyel, hedefleri net bir şekilde belirlemenin ve değerler konusunda daha derinlemesine düşünmenin önemini daha da artırıyor. 
Önümüzdeki yıllar, insanlığın tanık olduğu en güzel dönem olabilir ve de olmalıdır. Bu bir öngörü değil, bir olasılık ve amaçtır. Tek ve önceden belirlenmiş bir gelecek yoktur. Bireylerin kendi yollarını çizmesi gibi, şirketler ve toplumlar da kendi yollarını çizer.
 

Liste Fiyatı: 37,04
Yayın Tarihi: 19.10.2018
ISBN: 9786052202470
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 424
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/makine-platform-kitle/478885.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7197032/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner