banner
Marilyn'le Bir Gece ve Kar

Marilyn'le Bir Gece ve Kar

Erotika felsefesini ve politikalarını soruşturmasıyla tanınan Alina Reyes, erotizmin sınırlarını bu kez iki novella ile zorluyor. Marilyn'le Bir gece'de J.F. Kennedy ile Marilyn Monroe'nun ilk aşk gecesine tanıklık ediyor. Kar ise, Pirenelerdeki kasabasında tecavüze uğrayan bir genç kızın, Marie-Rosella'nın intikam hikayesi. Birbirinden çok farklı görünen iki kadın kahramanı yan yana getirdiğimiz bu seçki, bir solukta okunabilmesinin yanında okuyucuyu masumiyet ve bilgelik, çocukluktan kadınlığa geçiş sancıları ve erotizmin evrensel dili üzerine düşünmeye sevk edecek.

"Anlayamıyorum. Dünyaya çıplak geliyoruz değil mi? Çıplak oynamak isterdim. Olabilecek en saf ve doğal durum çıplaklık... Yine de herkes tam tersini düşünüyor. Sansürden ve Hays kurallarından korkuyorlar. Ama akıllarında tek bir düşünce var, insanları cinsellikle kışkırtmak. Bana biçtikleri rolü oynamaktan nefret ediyorum. Şehvet doğal olmalı. İşte böyle düşünüyorum ve beni küçümsüyorlar, biliyorsun. Başkan olduğunda bu aptal kuralları kaldıracak mısın?

Liste Fiyatı: 5,56
Çevirmen: F. Cihan Akkartal
Çevirmen: Gökçe Almaş
Yayın Tarihi: 07.09.2009
ISBN: 9786055765224
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 74
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 8 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/marilynle-bir-gece-ve-kar/136786.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:65910/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner