banner
Markanızı Nasıl Pişirirsiniz?

Markanızı Nasıl Pişirirsiniz?

Bu rehber kitap pazarlamanın en zor konularından markalaşmayı daha önce hiç olmadığı kadar    kolay anlaşılır bir dille anlatıyor.
 
SWOT analizini “mücver” yemeği ile anlatan ilk kitap.
 
Kadın girişimcilere yönelik yazılmış, alanında bir ilk olan bu marka yaratma kitabında ihtiyacınız olan tüm tarifleri bulabilirsiniz.
 
Fikirleriniz, hayalleriniz boşa gitmesin!
 
Bir gün, geçmişe bakıp “keşke deneseydim” demenizi istemiyorum. Ben, hayallerine şans veren, deneyen, üreten, mutlu kadınların sayısının artmasını istiyorum. Bunu başarmanın da tek yolu var: Birbirimize yardım etmek! Bu yüzden bir tasarımcı ve pazarlama uzmanı olarak 15 yıldır Amerika’da ve Türkiye’de edindiğim bilgi ve tecrübeleri, kendi işlerini kurmak isteyen kadınlara aktarmak ve onların mutlu kadınlar olmasına katkıda bulunmak için bu kitabı yazdım.
 
İnanıyorum ki, bir ülkenin kadınları ne kadar mutlu olursa, o ülke de o kadar mutlu olur. Bir şeyleri değiştirebiliriz ve bunun için bir yerden başlamamız gerekir. Bu kitap sizin seçtiğiniz başlangıç olabilir!

Liste Fiyatı: 31,48
Yayın Tarihi: 03.11.2016
ISBN: 9786050934267
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 18.75 x 23.5 cm

Bu üründen 105 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/markanizi-nasil-pisirirsiniz/406785.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2257989/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner