banner
Marx ve Marksist / Sistemin Bitişi

Marx ve Marksist / Sistemin Bitişi

Eugen Böhm-Bawerk, Carl Menger ve Friedrich von Wieser'la birlikte, önemli iktisat ekollerinden Avusturya İktisat Okulu'nun kurucusudur. Böhm-Bawerk'in Marx ve Marksist Sistemin Bitişi adlı bu eseri 1896'da, Marx'ın Kapital'inin üçüncü cildinin yayımlanmasının peşinden kaleme alınmıştır. Yazar, Avusturya İktisat Okulu adına Marksist sistemi eleştirmiştir. Kitaba göre, Marx, Marksizmdeki, çözümünü Kapital'in üçüncü cildine ertelediği transformasyon problemini çözememiştir. Bu yüzden Marksist sistem tamamlanamamış, başka bir deyişle hiç inşa edilememiştir.

Marx ve Marksist Sistemin Bitişi (1896), Marksist değer ve artı-değer teorisine bugüne kadar yöneltilen en tahripkâr eleştirilerden biridir. Şimdiye kadar Türkçe'ye kadar Türkçe'ye kazandırılmamış olması büyük eksikliktir. Liberte Yayınevi, 15 kitaplık Avusturya İktisat Okulu serisi çerçevesinde bu ölümsüz eseri ülkemiz okuyucularının istifadesine sunmaktadır.

Liste Fiyatı: 100,00
Çevirmen: Can Madenci
Yayın Tarihi: 11.05.2006
Orijinal Adı: Marx Close Of His System
ISBN: 9789756201091
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 67 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/marx-ve-marksist-sistemin-bitisi/81800.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:103587/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner