banner
Mayıs Bitti Sen Geldin

Mayıs Bitti Sen Geldin

Tokat’ın Karaoluk Köyü’nde dünyaya gelen Şerife Karakaş, yaşanmış bir olaydan yola çıkarak yazdığı Mayıs Bitti Sen Geldin’de köyüne duyduğu özlemi kelime kelime satırlara işlemiş. Yazar, bu duygu yüklü macerada aşkın anlamını sorguluyor, dostluğun gücünü yüceltiyor ve kent yaşamının karmaşasında yönünü kaybeden insanlara dağları gösteriyor.
 
Nesil Çelik gözlerden uzak bir köyde ailesi tarafından sevgiyle büyütülmüştür. İş hayatına atıldığı Ankara’da bir gün anne-babasının ölüm haberini aldığında bütün dünyası kararır. Aynı dönemde evliliği de sona erer. Üniversitede tanıştığı en yakın arkadaşı Dareyna’yla Ankara’da aynı işyerinde çalışmaktadırlar.
İki can dostu, Nesil ve çocukluk arkadaşı Hakan’dan başka kimseyle yakınlığı kalmayan Dareyna son yıllarda yaşadığı şehirden, yaptığı işten, sahip olduğu konfordan zevk alamaz hale gelmiş, onun için her şey anlamını yitirmiştir.
Ailesinin ölümünden sonra köye ayak basmayan Nesil, bazı işler için baba ocağına gitmek zorunda kalınca başlarına geleceklerden habersiz iki kadın köye birlikte gitmeye karar verirler. Geçmişten gelen bir sırrın labirentinde çıkış yolu bulmaya çalışan Nesil ve Dareyna, gerilim dolu bir maceraya atıldıklarını fark ederler. Çaresiz kalan iki kadın Hakan'dan yardım isteyerek köye çağırmışlardır. Nesil ve Hakan arasında kıvılcımlanan aşk kötü bir olayla yarım kalır. Nesil ve Dareyna peşinde oldukları sırrı çözebilecek mi, Dareyna kendine anlamlı yeni bir hayat kurabilecek mi, Nesil ve Hakan yaşanan acıların üstesinden gelerek aşklarını canlandırabilecekler mi?

Liste Fiyatı: 23,15
Yayın Tarihi: 03.04.2017
ISBN: 9786058263802
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 24 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mayis-bitti-sen-geldin/421117.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3448404/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner